Informasjon om frakt

Informasjon om frakt

Vi sender i Norge, hvert kjøp som gjøres vil bli sendt med en gang. Hovedkontoret vårt ligger i Frankrike, men lageret vårt ligger i Kina. Hver bestilling er en prioritet, og vi har som mål å sende alle bestillinger innen 1 virkedag for å sikre at du mottar produktet ditt så snart som mulig. Avhengig av trafikk og hvor du befinner deg, kan forsendelsen ta mellom 1-4 uker.

Ta kontakt med oss hvis du ikke har mottatt bestillingen din etter 45 dager.

Du får en ordrebekreftelse på e-post når du legger inn bestillingen, og ytterligere en e-post når bestillingen din er sendt (husk å sjekke søppelposten din!).

Avbestilling av bestillingen eller endringer i bestillingen er kun tillatt i inntil 24 timer fra bestillingstidspunktet. Hvis det går mer enn 24 timer, kan vi ikke kansellere eller endre bestillingen.

I de fleste tilfeller vil sporing være tilgjengelig. Noen ganger tar forsendelsen lengre tid enn forventet på grunn av uforutsette omstendigheter eller ferieperioder. Vi takker for din tålmodighet i slike situasjoner.

Har du andre spørsmål? Send oss en e-post til kontakt@atelierramatuelle.no

Vi tillater ikke refusjon på grunn av forsendelsestid. Fraktinformasjonen vår finner du på produktsiden og på siden med fraktinformasjon. Der står det at forsendelsen tar mellom 1-4 uker. Hvis du ikke ønsker å beholde varen når du har mottatt den, kan du returnere den og få pengene tilbake.